Week 38-2009

13-9

Twee pony's van Louis leren voor de koets te lopen. Suzan is koetsier, Cees rijdt mee en Louis heeft de supervisie. Eerst een stukje in het weiland en dan een stukje over de weg. Het gaat goed.
Suzan
Kayleigh
Aimée
19-9

Er is vandaag een veiling in Nijmegen bij Hessink. Daar wil Cees gaan bieden op een kistje met glaasjes en karafjes. Maar eerst gaan we naar de Overasseltse vennen voor de zonsopkomst. Het duurt slechts zo'n 10 minuten dat de lucht op z'n mooist is. Dus veel tijd heb ik niet. Ik zak nog tot mijn enkels in de drassigheid en val bijna languit in de drap met camera op statief in de hand (zie je het voor je?) Maar ja... alles voor de foto.  Een stukje verder vinden we een bankje voor het ontbijt ;-)
Daar komt het kistje... En Cees is koper! Helemaal blij en voor een zeer schappelijke prijs.
Gelijk meenemen......
Op het radionieuws van 15.00 uur hoor ik dat het skelet van deze mamoet (genaamd Olaf) € 300.00,00 heeft opgebracht. Gekocht door een Duitser. Het is een samengesteld skelet van gevonden botten dus niet van één dier maar wel van alleen mamoeten (ja logisch, anders past het ook niet natuurlijk). Een zogenaamd bij elkaar geraapt zooitje dus. Ik vraag me dan toch af wat deze man ermee gaat doen? Lijkt mij niks in je huiskamer. En wat voor man het is? Iemand die over lijken gaat of zo? Haha, grapje hoor, misschien komt het wel gewoon in een museum.
Na het eten nog een klein rondje Meinerswijk, Cees is er nog nooit geweest. Er komt een groep parachutisten over, zal wel met de herdenkingen te maken hebben van Market Garden.